Μένουμε Δίπλα σας… Οικεία, Υπεύθυνα, Αποτελεσματικά

Οι αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας στα μικρά και μεγάλα προβλήματα διαχείρισης της πολυκατοικίας στην τοπική μας κοινωνία της πόλης αλλά και του νομού μας, από την έκδοση κοινοχρήστων μέχρι τη διαχείριση κτιρίων αποτέλεσαν, το 2010,  την αφορμή για την ίδρυση μιας εξειδικευμένης επιχείρησης γρήγορης και έξυπνης εξυπηρέτησης.

Τα «κλειδιά» της επιτυχίας της ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι η ποιότητα και η ταχύτητα με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών, ενώ τα δομικά «υλικά» που «οικοδομούν» πάγιες σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσά μας είναι η αγάπη, η συνέπεια και η αξιοπιστία που επισφραγίζουν οι εφαρμοσμένες καινοτόμες λύσεις μας σε διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν τη διαχείριση.

 

Διαχείριση Πολυκατοικιών
Υπηρεσίες Καθαρισμού
Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

Διαχείριση της Πολυκατοικίας σας

Αφήστε πάνω μας την διεκπεραίωση όλων των καθημερινών υποχρεώσεων που εξασφαλίζουν μια σταθερά εύρυθμη και αρμονική ποιότητα ζωής των ενοίκων, εστιάζοντας σε κάθε λεπτομέρεια και επιλύοντας κάθε φύσεως πρόβλημα.

Διαχείριση της Ακίνητης Περιουσίας σας

Αφήστε πάνω μας όλο το άγχος της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και εξασφαλίζοντας κερδοφορίας από την πολύτιμη περιουσία σας.